logo

Kiinteistönvälitystä tunturissa


Meille Kuuru LKV:llä tyytyväinen asiakas ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat sydämenasia sekä tärkein tavoitteemme. Autamme sinua kaikessa ostoon tai myyntiin liittyvässä ammattitaidolla.

Suhtaudumme työhön intohimolla ja se näkyy tuloksissa. Kuuru LKV tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen osaamisen loma-asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa, joka johtaa onnistuneeseen loma-asuntokauppaan, erinomaista asiakaskokemusta unohtamatta. 

Onko sinulla haaveena oma loma-asunto tunturista vai oletko myymässä majapaikkaasi – me autamme! 

Kattava palvelukonsepti

Kun on tullut aika luopua majapaikasta tunturissa, olemme täällä sinua varten. Kuuru LKV:n joukko asiantuntijoita tarjoaa käyttöösi palvelukonseptin, joka nostaa kohteesi arvoa, parantaa myytävyyttä sekä antaa enemmän vastinetta välityspalkkiolle kuin kukaan muu. Tiimimme koostuu niin huippumyyjistä kuin markkinoinnin, sisällöntuoton ja valokuvaamisen ammattilaisista.

Tyylikäs stailaus ja laadukkaat kuvat varmistavat kohteen erottumisen muista ja herättää nopeasti kiinnostusta! Jokaisen kohteen myynti-ilmoitus hiotaan huippuunsa sisällöntuoton ammattilaisen kanssa ja hyödynnämme markkinointikanavia kohteiden osalta.

Toteutamme yhdessä unelmia

Haaveet on tehty toteutettaviksi ja autamme sinua mielellään löytämään unelmiesi kohteen. Kun teet ostotoimeksiannon kanssamme etsimme sinulle sopivan loma-asunnon tehokkaasti ja ilman vaivaa. Kerrot vain meille toivomasi sijainnin, hinnan, koon sekä muut sinulle tärkeät ominaisuudet, ja me hoidamme lopun puolestasi!

Osa myytävistä kohteista myydään hiljaisessa myynnissä, joten tekemällä ostotoimeksiannon kanssamme varmistat, ettet jää paitsi mistään myytävistä kohteistamme. Autamme myös mielellämme kartoittamaan sijaintia ja muita ominaisuuksia toiveidesi pohjalta!

Kuuru LKV syntyi intohimosta tarjota ostajille ja myyjille kokonaisvaltainen kokemus oli kyseessä sitten loma-asunnon osto tai myynti. Tarjoamme henkilökohtaisempaa palvelua, joka ottaa huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset haaveet ja toiveet.

Kiinteistönvälityksemme on keskittynyt pääosin Rukalle, Syöttelle, Sallaan, Ylläkselle ja Leville. Meiltä löydät myytäviä kohteita aina tonteista ja uudiskohteista valmiisiin mökkeihin.

Tutustumme myytäviin kohteisiin huolellisesti, tuomme kohteesi parhaat puolet esiin,
valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme kohteen ainutlaatuisen tunnelman kuvien avulla.
Käytössämme on myös laajat digitaaliset työkalut, järjestämme perinteisten esittelyiden
lisäksi etäesittelyjä, kaupankäynti onnistuu sähköisesti ja hyödynnämme laajasti digitaalisia markkinointikanavia. 

Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään ja tehdään unelmistasi totta!

Yhteistyökumppanimme:

Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare
Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11
90630 Oulu

 

 

Kuuru LKV, LKV Levi, LKV Syöte, LKV Ylläs, LKV Ruka, Kiinteistönvälitys Ruka, Ruka LKV, Kiinteistönvälitys Ylläs, Ylläs LKV, Kiinteistönvälitys Levi, Levi LKV, Kiinteistönvälitys Syöte, Syöte LKV, Välittäjä mökki, Myydään mökki, Ostetaan mökki, LKV Oulu, Kiinteistönvälittäjä Oulu, Ostetaan, Myydään

© 2022 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.