Porealtaiden ja paljujen kysyntä on kasvanut voimakkaasti viime vuosien ajan, ja poikkeusolot lisäsivät kiinnostusta niitä kohtaan entisestään. Oman kodin ja vapaa-ajan asunnon viihtyvyyteen panostetaan erityisesti nyt, kun ulkomaanmatkailu on olosuhteiden pakosta jäissä.


Ainutlaatuinen muotoilu

 

Drop-altaiden pisaramuoto on saanut inspiraationsa Suomen ainutlaatuisen kauniista luonnosta. Dropin upea muotoilu on suunnittelija Nikolai Ruolan käsialaa, ja se on saanut Vuoden Designteko -palkinnon. Altaiden design edustaa skandinaavisen minimalistista ja modernia tyyliä, joka vetoaa kuluttajiin niin pohjoismaissa kuin muualla maailmassa.

  • Allas on Suomessa suunniteltu ja valmistettu laatutuote, jossa on samat tekniset ominaisuudet kuin muissa laadukkaissa ulkoporealtaissa, mutta joka erottuu edukseen muotoilussa, kuvailee Drop Design Pool Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi.

Altaiden design on itsessään mieleenpainuva, minkä lisäksi ne on mahdollista sulauttaa ympäristöön entistäkin hillitymmän kokonaisuuden saavuttamiseksi. Altaan voi upottaa terassiin tai verhoilla haluamallaan materiaalilla.

 

Drop poreallas


Helppo käyttää

 

Veden suosiolliset vaikutukset hyvinvointiin tunnetaan entistä laajemmin: lämmin vesi hoitaa niin mieltä, verenkiertoelimistöä, lihaksia kuin niveliäkin. Lämpimään ulkoaltaaseen on rentouttavaa pulahtaa päivän päätteeksi – myös talvipakkasilla.

Ulkoaltaalta haetaan viihtyvyyden ja tyylikkään muotoilun lisäksi kuitenkin myös helppokäyttöisyyttä. Drop Design Poolin mallistossa on kolme erilaista sähkölämmitteistä ulkoporeallasta sekä yksi ulkoallas ilman poretekniikkaa ja yksi puulämmitteinen palju.

  • Sähkölämmitteinen allas on aina käyttövalmis ja sen ylläpitolämmitys kustantaa noin 1 € päivässä. Altaan vesi tulee vaihtaa vain noin kolmesti vuodessa, Ilkka Haapaniemi sanoo.

Suomalainen laatutuote kiinnostaa myös vastuullisuuteen satsaavaa kuluttajaa.

  • Jokaisen Drop-altaan kuljetuksen hiilidioksidipäästöt on sataprosenttisesti kompensoitu ja niiden valmistuksen vastuullisuuteen panostetaan koko ajan enemmän.

Tutustu Drop-allasvaihtoehtoihin osoitteessa drop.fi.

 

Drop poreallas

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.