Kiinteistönvälittäjien vertailu

 

Kun oman lomanviettopaikan myyminen tulee ajankohtaiseksi, suosittelemme vertaamaan kiinteistönvälittäjiä sekä kiinteistönvälitystoimistoja ennen kuin teet valinnan. Myös tuntureista löytyy tänä päivänä useampia toimijoita, joten kannattaa käyttää aluksi hieman aikaa ja tutustua alueen toimijoihin.

 

Miten valita kiinteistönvälittäjä?

 

Suosittelemme vertailua ja valintaa tehdessä tarkastelemaan sekä kiinteistönvälittäjää että kiinteistönvälitystoimistoa. Tärkeimpiä hyvän kiinteistönvälittäjän ominaisuuksia ammattitaidon lisäksi ovat alueen markkinan ymmärtäminen, luotettavuus ja kommunikointi. Jokainen Kuuru LKV:n välittäjä ja loma-asuntomyyjä on oman toiminta-alueensa ammattilainen, joka ymmärtää oman alueensa markkinan. Uskomme kaiken lähtevän luottamuksesta sekä läpinäkyvyydestä. Ymmärrämme, miten merkittävä asia oman mökin myynti on ja haluamme olla tukena ja apunasi alusta loppuun. Kommunikaatio ja tavoitettavissa oleminen ovat myös ensiarvoisen tärkeitä kriteerejä kiinteistönvälittäjän valinnassa.

 

Valtakunnallinen vai pienempi kiinteitönvälitystoimisto?

 

Yhä useampi suurempi valtakunnallinen kiinteistönvälitystoimisto on laajentanut toimintaansa myös tuntureihin. Näiden valtakunnallisten kiinteistönvälitystoimistojen lisäksi tuntureista löytyy pienempiä alueellisia kiinteistönvälitystoimistoja. Eri toimistoja vertailtaessa on tärkeintä kiinnittää huomiota siihen mitä mikäkin kiinteistönvälitystoimisto tarjoaa. Vertailemalla löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon, joka tarjoaa palveluita, joka palvelevat juuri sinua. Myös välityspalkkion suuruus on yksi seikka, joka usein vaikuttaa kiinteistönvälitystoimiston ja kiinteistönvälittäjän valintaan. Suosittelemme tästä huolimatta muistamanaan, että erityisen tärkeää on löytää kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Kokemus vastaavien kohteiden myynnistä kyseisellä alueella on myös ensiarvoisen tärkeää. Ei siis kannata kilpailuttaa kiinteistönvälittäjää pelkän välityspalkkion perusteella, vaan etsiä henkilöä, joka ajaa sinun etujasi kaikkein parhaiten. Keskity valinnassa ammattitaitoon ja aluetuntemukseen.

 

Kun aika on myydä mökki, uudiskohde tai tontti – me autamme! Kuuru LKV:n tiimi koostuu oman alansa ammattilaisista. Alueellinen tuntemus sekä jokaisen alueen markkinantunteminen sekä ymmärtäminen on vuosien kokemuksen tulosta. Meille tärkeintä on luotettavuus ja avoimuus asiakkaan välillä. Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja autamme mielellämme juuri sinua kun etsit kiinteistönvälittäjää! Voit ottaa yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai tavoitella suoraan välittäjää.

Tutustu alla lyhyesti kaikkiin toiminta-alueisiimme.

 

Kiinteistönvälitys Levi

Levi sijaitsee Sirkan kylässä Kittilän kunnassa.  Levi tunnetaan Levin matkailukeskuksesta, joka on Suomen suurin talviurheilukeskus. Kiinteistönvälittäjä Levillä auttaa mielellään sinua!

 

Kiinteistönvälitys Ruka

Ruka tunturi sijaitsee Kuusamossa, ja se on yksi Suomen suosituimmista keskuksista. Kiinteistönvälittäjä Rukalla auttaa mielellään sinua!

 

Kiinteistönvälitys Salla

Sallan matkailualueelta löytyy niin kansallispuisto kuin myös hiihtokeskus. Salla sijaitsee Lapin maakunnan itäosassa. Kiinteistönvälittäjä Sallassa auttaa mielellään sinua!

 

Kiinteistönvälitys Syöte

Syöte käsittää Pikku-Syötteen sekä Iso-Syötteen. Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi ja se sijaitsee Pudasjärvellä. Kiinteistönvälittäjä Syötteellä auttaa mielellään sinua!

 

Kiinteistönvälitys Ylläs

Yllästunturi sijaitsee Länsi-Lapissa Kolarin kunnassa. Tunturin kupeessa sijaitsee kaksi kylää – pohjoispuolella Äkäslompolo ja eteläpuolella Ylläsjärvi. Kiinteistönvälittäjä Ylläksellä auttaa mielellään sinua!

 

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.