Kuuru LKV toiminta-alueet

 

Kuuru LKV on laajantanut nopeasti toiminta-alueensa kattamaan Suomen suosituimmat tunturit. Kuuru LKV:n tarina on saanut alkunsa Syötteeltä ja Rukalta, missä ensimmäiset vuodet välitimme loma-asuntoja, uudiskohteita ja tontteja. Nopeasti toiminta lähti laajenemaan asiakkaiden toiveista ja tänä päivänä Kuuru LKV väittää loma-asuntoja, tontteja ja uudiskohteita Sallassa, Levillä ja Ylläksellä.

Tunnemme jokaisen tunturialueen markkinan ja alueet vuosien kokemuksella. Jokaisen välittäjämme ja henkilökunnan palo työhön tuntureissa on herännyt aktiivisen elämäntyylin myötä. Olemme viettäneet vuosi toisensa jälkeen paljon aikaa tuntureissa lomaillen, joten alueen ovat tulleet tutuksi. Vuosien kokemus alalta ja tunturialueilta, on muodostanut vankan tuntemuksen alueen markkinoista ja myös maailmantilanteen vaikutukset ovat meidän hallinnassa.

 

Toimisto Rukalla

 

Kuuru LKV:n toimisto löytyy Rukalta, kauppakeskus Kumpareesta. Sovimme mielellämme tapaamisia myös toimistolle, mikäli haluatte keskustella loma-asunnon myynnistä mieluiten kasvotusten. Kiinteistönvälittäjäntyö on hyvin liikkuvaa, joten suosittelemme asiakkaita ottamaan varmuudenvuoksi ensin yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa henkilökunnan paikalla olon. Meitä saa tulla tervehtimään myös ohimennen, mikäli satut Kumpareeseen ja olemme paikalla toimistolla. Tapaamme mielellään asiakkaita ja vaihdamme kuulumisia.

 

Tapaamiset paikan päällä

 

Mikäli mietit loma-asunnon, tontin tai uudiskohteen myymistä suosittelemme ottamaan meihin rohkeasti yhteyttä. Voit laittaa meille viestiä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä välittäjiimme sähköpostitse tai soittamalla. Kartoitamme aluksi tilanteen, jonka jälkeen sovimme tapaamisesta paikan päällä kohteessa. Mikäli et itse pääse paikalle, kohteen katselmus ja arvio onnistuu myös tapauskohtaisesti sovitusti.

Toiminta-alueemme rajautuu Suomen suosituimpiin tuntureihin Rukalle, Sallaan, Syötteelle, Leville ja Ylläkselle. Välittämämme loma-asunnot ovat sijaintinsa puolesta erinomaisia sijoituksia niin omaan käyttöön kuin vuokrattavaksi. Ideaalitilanteessa pääset lomailemaan upeisiin tunturimaisemiin helposti ja vaivattomasti, ja samaan aikaan voit nauttia loma-asunnon vuokratuotoista, mikäli vuokraat loma-asuntoa silloin kuin et itse ole paikalla.

Kaikki myytävänä olevat kohteemme aina loma-asunnoista uudiskohteisiin sekä tontteihin löydät helposti kotisivujemme ’’Kohteet’’ -valikosta.

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.