Kannaataako loma-asuntosijoittaminen?

 

Asuntosijoittamisen trendi on siirtynyt kasvavassa määrin myös loma-asuntoihin, eikä mikään ihme. Miltä kuulostaisi kannattava sijoituskohde tunturissa, mistä myös pääsisi nauttimaan itse? Vuokramarkkinat ovat kehittyneet etenkin koronan jälkeen entistä kannattavammaksi. Kotimaan matkailu on nostanut päätään ja viimeiset vuodet ovat olleen matkailun osalta ennätyksellisiä. Kotimaan matkailijoiden lisäksi eurooppalaiset ovat pitäneet tuntureiden hiihtokeskusten sesongin kiireisenä.
 

Suomen upeiden tuntureiden
vetovoima

 
Tuntureiden rajattomat aktiviteettimahdollisuudet sekä palvelut tarjoavat jokaiselle jotakin. Kotimaan matkailijat voivat lähteä pienellä kynnyksellä perheen ja ystävien kanssa viettämään yhdessä aikaa helposti ja yhä useampi valitseekin lomakohteeksi niin talvella mutta myös kesällä Suomen upeimmat tunturit.

Rukan matkailuluvut ovat upeaa luettavaa. Viime talvena Ruka rikkoi ennätyksiä ja ylitti ensimmäistä kertaa puolen miljoonan hiihtopäivän rajan. Kiihkeimpään sesonkiin rikottiin kuukauden ennätys myös rekisteröityneiden yöpymisten osalta: helmikuussa rekisteröityneitä yöpymisiä oli huimat 101 000. Myös Syötteellä, reilu sata kilometriä lounaassa saatiin erinomaisia lukuja. Majoitusmyynti kasvoi vuoden takaisesta yli 50% talven huippusesongin aikaan.
 

Ympärivuotinen sesonki

 
Loma-asuntojen sesonki on huipussaan talvella, mutta yhä useampi nauttii suvesta mieluusti tunturiluonnon äärellä. Kesäinen luonto kutsuu harrastamaan pitkälle syksyyn ja ruska-aikaan nähdään selkeä piikki majoituksissa ennen alkavaa talven sesonkia.

Toiminta-alueemme rajautuu Suomen suosituimpiin tuntureihin Rukalle, Sallaan, Syötteelle, Leville ja Ylläkselle. Välittämämme loma-asunnot ovat sijaintinsa puolesta erinomaisia sijoituksia niin omaan käyttöön kuin vuokrattavaksi. Ideaalitilanteessa pääset lomailemaan upeisiin tunturimaisemiin helposti ja vaivattomasti, ja samaan aikaan voit nauttia loma-asunnon vuokratuotoista, mikäli vuokraat loma-asuntoa silloin kuin et itse ole paikalla.
 

Miten loma-asunnon vuokraaminen sitten käytännössä toimii?

 
Moni haaveilee loma-asunnosta, joka olisi sekä omassa että vuokrakäytössä, mutta miettii miten vuokraamisen voisi toteuttaa käytännössä. Loma-asunnon vuokraamiseen on useita sivustoja mistä valita ja paikallisen mökkihuollon kanssa käytännönjärjestelyistä sopiminen on helppo ja vaivaton tapa vuokrata omaa loma-asuntoa.

Mikäli mietit oman loma-asunnon hankkimista tunturista, ota rohkeasti yhteyttä välittäjiimme ja kysy lisää! Loma-asuntosijoittaminen on helppo aloittaa ja kerromme mielellämme vinkit kuinka päästä alkuun.  Kaikki myytävänä olevat kohteemme aina loma-asunnoista uudiskohteisiin sekä tontteihin löydät helposti kotisivujemme ’’Kohteet’’ -valikosta.

loma-asuntosijoittaminen mökeillä, mökin myynti itse, miten myydä mökki, ostetaan mökki, kiinteistönvälitys ruka, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälistys levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä oulu, lkv oulu, habita oulu, bo lkv, bo oulu, toivo lkv, kiinteisömaailma, op lkv, laina loma-asuntoon, myytävät loma-asunnot

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.