Mihin kannattaa sijoittaa?

 

Moni miettii sijoittamisen aloittamista ja etenkin sitä mihin kannattaa sijoittaa. Sijoittaminen vaatii usein pitkäjänteisyyttä, joten sijoituskohteeksi kannattaakin valita itselleen mieleinen kohde. Kun sijoittaa itseä kiinnostavaan asiaan pysyy mielenkiinto sijoittamiseen paremmin yllä.

 

Sijoittaminen loma-asuntoon

 

Sijoittaminen loma-asuntoon on erinomainen valinta, mikäli nautit tuntureiden tarjoamista palveluista ja haluat päästä nauttimaan aktiviteeteista helposti ja vaivattomasti. Voit nauttia omasta loma-asunnosta silloin kuin sinulle sopii ja muutoin kerryttää vuokratuottoa vuokraamalla sitä muille lomailijoille. Tuntureiden suosio lähes ympärivuotisena kohteena on kasvanut viime vuosina, joten vuokratuotto on taattu tasaisesti.

Loma-asunto onkin helppo sijoituskohde, sillä tänä päivänä erilaisia vuokraussivustoja on paljon ja voit valita itselle parhaimman tavan hoitaa vuokrausta. Voit ulkoistaa kaiken vuokrausta hoitavalle yritykselle tai esimerkiksi hoitaa itse vuokrauksen ja ulkoistaa siivouksen ja mökkihuollon paikan päällä toimiville toimijoille.

Talven parhaaseen sesonkiin on mahdollista saada huippuvuokratuottoa ja kysyntä hyvällä paikalla olevista loma-asunnoista käy kovana syksystä kevääseen. Myös kesäinen tunturi houkuttelee lomailijoita tunturiin, joten hiljainen sesonki ajoittuu käytännössä toukokuuhun ennen sulanmaan aikaa.

 

Uudiskohde tai valmis mökki

 

Uudiskohteen tai valmiin mökin ostaminen on helppo tapa päästä alkuun. Uudiskohde on huoleton sijoitus tuleviksi vuosiksi, sillä kunnostustarpeita ei ole tulossa moneen vuoteen. Lisäksi uudiskohteen materiaalivalintoihin on mahdollista vaikuttaa rakennusvaiheessa, joten kohteesta voida saada pienillä muutoksia oman näköisen. Uudiskohteen ostamista harkittaessa kannattaa muista budjetoida huonekaluihin ja sisustukseen riittävästi. Mökki puolestaan myydään usein kalusteiden kanssa, joten se on lähes valmis vuokrakäyttöön sekä omaan käyttöön. Pienillä ja edullisilla sisustusratkaisuilla mökistä saakin nopeasti itselleen mieluisen ja vuokratuoton kerryttämisen voi aloittaa hyvinkin nopeasti. Vaikka vanhempaa mökkiä voi joutua hieman kunnostamaan tulevina vuosina, on näiden kunnostusten tarve kuitenkin usein jo ostovaiheessa tiedossa, joten ennakoimalla myös nämä on helppo budjetoida.

Haluatko päästä alkuun loma-asuntosijoittamisessa? Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme tai ota yhteyttä ja me autamme sinua löytämään sinun tarpeisiin sopivan kohteen!

Myynnissä olevat kohteet löydät helposti alueittain sivuiltamme.

 

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.