Aivan kuten sijoitusasunnon ostamisessa myös loma-asunnon ostamisessa sijainti on tärkeä kriteeri. Hyvät kulkuyhteydet sekä riittävän lähellä olevat palvelut on hyvä ottaa huomioon loma-asuntoa etsiessä. Suomen suosituimmat tunturit ovatkin yksi parhaimmista vaihtoehdoista, kun etsit loma-asuntoa sijoitusmielessä.

 

Keskeinen sijainti

 

Kiinteistönvälittäjämme Rukalla, Sallassa, Syötteellä, Levillä ja Ylläksellä tuntevat tuntureiden suosituimmat alueet ja osaavat auttaa sinua kartoittamaan juuri sinulle sopivat alueet. Kun toinen kaipaa rauhallisempaa ympäristö luonnon helmassa ja haluaa päästä ladulle omasta pihapiiristä, kaipaa toinen hiihtokeskuksen sykettä ja mahdollisuutta päästä rinteeseen lähes ulko-ovelta.

Kun ostetaan loma-asunto enemmänkin sijoitusmielessä, on tärkeää pyrkiä löytämään kohde, joka palvelee mahdollisimman monenlaisia tarpeita. Etenkin tunturissa on tärkeää huomioida hyvät kulkuyhteydet ja sijainti. Lomailija kaipaa kiireisen arjen keskellä helppoutta ja kiireettömyyttä. Rukalta, Sallasta, Syötteeltä, Leviltä ja Ylläkseltä löytyy erinomaisia kohteita loma-asuntosijoittajalle.

 

Hyödynnä välittäjän ammattitaitoa

 

Tiimimme koostuu alan ammattilaisista ja tunturit ovat tulleet vuosien mittaan tutuksi myös vapaa-ajalla. Rakkaus Suomen kauneimpiin tuntureihin yhdistää jokaista välittäjäämme ja paikallistuntemus tulee vuosien kokemuksesta alueilta. Tunnemme markkinan ja haluamme vilpittömästi auttaa juuri sinua löytämään oman unelmien loma-asunnon oli kyseessä sitten sijoituskohde tai lomanviettopaikka perheelle.

Kysy rohkeasti välittäjiltämme apua unelmiesi toteuttamisessa, me autamme mielellämme. Upeita myytäviä kohteita löytyy tunnelmallisista kelomökeistä aina uudiskohteisiin Rukalta, Syötteeltä, Sallasta, Leviltä ja Ylläkseltä. Mikäli haluat mieluummin rakentaa itse, suosittelemme tutustumaan upeisiin myytäviin tontteihin.

 

Miten loma-asunnon vuokraaminen sitten käytännössä toimii?

 

Moni haaveilee loma-asunnosta, joka olisi sekä omassa että vuokrakäytössä, mutta miettii miten vuokraamisen voisi toteuttaa käytännössä. Loma-asunnon vuokraamiseen on useita sivustoja mistä valita ja paikallisen mökkihuollon kanssa käytännönjärjestelyistä sopiminen on helppo ja vaivaton tapa vuokrata omaa loma-asuntoa.

Mikäli mietit oman loma-asunnon hankkimista tunturista, ota rohkeasti yhteyttä välittäjiimme ja kysy lisää! Loma-asuntosijoittaminen on helppo aloittaa ja kerromme mielellämme vinkit kuinka päästä alkuun.  Kaikki myytävänä olevat kohteemme aina loma-asunnoista uudiskohteisiin sekä tontteihin löydät helposti kotisivujemme ’’Kohteet’’ -valikosta.

loma-asuntosijoittaminen mökeillä, mökin myynti itse, miten myydä mökki, ostetaan mökki, kiinteistönvälitys ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, kiinteistönvälistys levi, kiinteistönvälittäjä levi, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, kiinteistönvälittäjä salla, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä oulu, lkv oulu, habita oulu, bo lkv, bo oulu, toivo lkv, kiinteisömaailma, op lkv, laina loma-asuntoon, myytävät loma-asunnot

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.