Loma-asunonnon myynti on monelle iso askel. Asunto on monelle suuri sijoitus, mutta ennen kaikkea siihen voi liittyä paljon muistoja ja tunnearvoa. Kiinteistönvälittäjämme hoitaa loma-asuntokaupat luetettavasti ammattitaidolla alusta loppuun asti, jotta sinun toimeksiantajana ei tarvitse käyttää aikaa myyntiprosessin vaiheisiin perehtymiseen.

 

Loma-asunnon, uudiskohteen ja tontin myyntiprosessin eri vaiheet

 

Yhteydenotto

 

Kaikki lähtee yhteydenotosta kiinteistönvälittäjään tai toimistoon. Jos harkitset loma-asunnon, uudiskohteen tai tontin myyntiä, ota yhteys suoraan kiinteistönvälittäjään tai täytä yhteydenottopyyntö täällä.

Kiinteistönvälittäjä ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja käy läpi myyntiprosessiin liittyvät vaiheet. Yhteydenoton jälkeen sovitaan mahdollisuuksien mukaan arviokäynti paikan päällä kohteessa ja samalla kiinteistönvälittäjä laatii hinta-arvion. Arviokäynnillä on hyvä keskustella mahdollisista toiveista myyntiin liittyen.

 

Toimeksiantosopimus

 

Arviokäynnin jälkeen on aika tehdä toimeksiantosopimus. Kun valitset kiinteistönvälittäjän Kuuru LKV:n välittäjien joukosta voit aina luottaa välittäjän ammattitaitoon. Kaikki lähtee luottamuksesta ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassamme on osa luotettavan ja tyytyväisen asiakassuhteen luomista.

Mitä toimeksiantosopimus tarkoittaa? Toimeksiantosopimuksella tarkoitetaan välitysliikkeen ja toimeksiantajan välistä sopimusta, jolla välittäjän tehtäväksi annetaan ostajan löytäminen kohteelle. Toimeksiantosopimus sisältää tärkeimpänä tiedon sopimuksen voimassaoloajasta, välityspalkkiosta, oikeuden käsirahan vastaanottamiseen sekä välitettävän kohteen ja myyjän tiedot.

Autamme mielellämme kaikissa toimeksiantosopimuksen yksityiskohtiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Myyntikuvat ja kohdekohtainen markkinointi

 

Toimeksiantosopimuksen jälkeen kiinteistönvälittäjämme sopii toimeksiantajan kanssa kohteen myyntikuvien kuvauksesta. Kuvat otetaan myynti-ilmoitusta varten ja kohde stailataan ennen kuvaamista ammattivalokuvaajan kanssa. Myynti-ilmoitus koostuu selostusliitteelle täytettävistä kohteen yksityiskohtaisista tiedoista, esittelytekstistä sekä kuvista. Kiinteistövälittäjä hyväksyttää selostusliitteen myyjälle ennen kohteen julkaisemista myyntiin.

Kohdekohtainen markkinointi pitää sisällään esimerkiksi myynti-ilmoitukset kotisivuilla sekä Suomen suurimmilla asuntojen markkinapaikoilla. Markkinointisuunnitelma laaditaan aina yhdessä markkinointipäällikön kanssa. Markkinoimme kohteita myös useilla eri alustoilla sosiaalisessa mediassa sekä tapauskohtaisesti valotauluilla ja lehdissä. Saat viikoittain tarkemman raportin kohteen myynti-ilmoituksen katsojamääristä sekä vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin myös myyntiprosessin aikana.

 

Esittelyt

 

Kiinteistönvälittäjämme vastaavat aina kohteen esittelyn järjestämisestä. Ammattitaitoinen välittäjä osaa painottaa kohteen uniikkeja ominaisuuksia sekä esitellä kohdetta tuoden sen parhaat puolet esille. Esittelyn yhteydessä jaamme myös halutessa tyylikkään myyntiesitteen mukaan ostajaehdokkaalle.

 

Kun ostaja löytyy – kirjallinen ostotarjous

 

Sitova ostotarjous toimitetaan aina suoraan kiinteistönvälittäjälle. Tämän jälkeen kiinteistönvälittäjä kirjaa ylös saadun ostotarjouksen ehdot ja varmistaa, että molemmat osapuolet ymmärtävät tarjouksen ehdot ja mihin ovat sitoutumassa. Toimeksiantaja päättää tämän jälkeen tarjouksen hyväksymisestä, hylkäämisestä tai vastatarjouksen tekemisestä.

 

Kaupantekotilaisuus

 

Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on sopia kaupanteon ajankohta ja paikka yhdessä osapuolten kanssa. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on myös valmistella kaupantekotilaisuus sopimalla maksutavasta ja vapautumisesta laatimalla kauppakirjaluonnos sekä muut mahdolliset asiakirjat. Tilanteet, jotka vaativat kaupanvahvistajan läsnäoloa, kiinteistönvälittäjä järjestää myös tämän.

Itse kaupantekotilaisuudessa kauppakirja liitteineen käydään vielä läpi ja asiakirjat allekirjoitetaan. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on varmistaa näiden laillisuus.

loma-asuntosijoittaminen mökeillä, mökin myynti itse, miten myydä mökki, ostetaan mökki, kiinteistönvälitys ruka, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälistys levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä oulu, lkv oulu, habita oulu, bo lkv, bo oulu, toivo lkv, kiinteisömaailma, op lkv, laina loma-asuntoon, myytävät loma-asunnot

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.