Miten aloittaa asuntosijoittaminen?

 

Monesti asuntosijoittamiseen on lähdetty mukaan jopa vähän vahingossa. Ollaan ostettu oma ensiasunto, joka on ajansaatossa jäänyt pieneksi ja se ollaan jätetty vuokralle tai myyty voitolla eteenpäin. Toinen yleinen asuntosijoittamisen toteutustapa on ostaa pienempi kerrostaloasunto ja laittaa se vuokralle. Maailman tilanteen nopeat muutokset ovat kuitenkin laittaneet asuntosijoittajat miettimään oman toiminnan kannattavuutta. Korkojen ja kustannusten nousu on vaikuttanut asuntosijoittajiin ja loma-asuntosijoittamisen edut ovat olleet yhä enemmän tapetilla. Loma-asuntosijoittamisen kannalta maailman tilanteen muutokset eivät yhtä vahvasti markkinassa. Vuokrattavien mökkien kysyntä pysyy vuosi toisensa jälkeen ja vuokratuotot suosituilla tunturialueilla ovat lähes poikkeuksetta paremmat kuin perinteisissä vuokra-asunnoissa.

Voidaankin todeta, että asuntosijoittamisen trendi on siirtynyt kasvavassa määrin myös loma-asuntoihin, eikä mikään ihme. Loma-asunto on erittäin kannattava sijoituskohde tunturissa, mistä pääset nauttimaan myös itse. Yksinkertaisuudessaan vuokraat vain ajankohdat, jolloin et sitä itse käytä muille ja samalla keräät mukavat vuokratuotot itselle. Kotimaan matkailu on nostanut päätään ja viimeiset vuodet ovat olleen matkailun osalta ennätyksellisiä. Kotimaan matkailijoiden lisäksi eurooppalaiset ovat pitäneet tuntureiden hiihtokeskusten sesongin kiireisenä.

 

Vetovoimana Suomen upeat tunturit

 

Tuntureiden rajattomat aktiviteettimahdollisuudet sekä palvelut tarjoavat matkailijoille rajattomasti mahdollisuuksia. Kotimaan matkailijat suuntaavat usein matalalla kynnyksellä perheen ja ystävien kanssa viettämään yhdessä aikaa Suomen upeisiin tuntureihin. Aiemmin tunturit nähtiin suurimmaksi osaksi vain talvikohteina, mutta tämä väittämä on vesittynyt viimeistään Koronan aikaan. Suomen tunturikohteet nähdään nykyään ympärivuotisina kohteina. Hiljaiset piikit ovat pääosin olleet kevättalvella lumien sulettua ennen kuin maa on kuivunut sekä aikaan juuri ennen lumien tuloa. Voidaankin sanoa, että loma-asuntojen kysyntä vilkasta lähes ympärivuoden.

Otetaan esimerkkinä Rukan matkailuluvut, jotka ovat olleet vuosi toisensa jälkeen upeaa luettavaa. Vuosi sitten talvella Ruka rikkoi ennätyksiä ja ylitti ensimmäistä kertaa puolen miljoonan hiihtopäivän rajan. Kiihkeimpään sesonkiin rikottiin kuukauden ennätys myös rekisteröityneiden yöpymisten osalta: helmikuussa rekisteröityneitä yöpymisiä oli huimat 101 000. Myös Syötteellä, reilu sata kilometriä lounaassa saatiin erinomaisia lukuja. Majoitusmyynti kasvoi vuoden takaisesta yli 50% talven huippusesongin aikaan. Lisäksi alueiden uudet investoinnit ovat vain vilkastaneet sesonkia.

 

Sesonki, joka kestää ympärivuoden

 

Loma-asuntojen sesonki on huipussaan talvella, mutta yhä useampi nauttii suvesta mieluusti tunturiluonnon äärellä. Kesäinen luonto kutsuu harrastamaan pitkälle syksyyn ja ruska-aikaan nähdään selkeä piikki majoituksissa ennen alkavaa talven sesonkia.

Toiminta-alueemme rajautuu Suomen suosituimpiin tuntureihin Rukalle, SallaanSyötteelleLeville, Pyhälle, Luostolle ja Ylläkselle. Välittämämme loma-asunnot ovat sijaintinsa puolesta erinomaisia sijoituksia niin omaan käyttöön kuin vuokrattavaksi. Ideaalitilanteessa pääset lomailemaan upeisiin tunturimaisemiin helposti ja vaivattomasti, ja samaan aikaan voit nauttia loma-asunnon vuokratuotoista, mikäli vuokraat loma-asuntoa silloin kuin et itse ole paikalla.

 

Miten loma-asunnon vuokraaminen toimii?

 

Moni haaveilee loma-asunnosta, joka olisi sekä omassa että vuokrakäytössä, mutta miettii miten vuokraamisen voisi toteuttaa käytännössä. Loma-asunnon vuokraamiseen on useita sivustoja mistä valita ja paikallisen mökkihuollon kanssa käytännönjärjestelyistä sopiminen on helppo ja vaivaton tapa vuokrata omaa loma-asuntoa.

Mikäli mietit oman loma-asunnon hankkimista tunturista, ota rohkeasti yhteyttä välittäjiimme ja kysy lisää! Loma-asuntosijoittaminen on helppo aloittaa ja kerromme mielellämme vinkit kuinka päästä alkuun.  Kaikki myytävänä olevat kohteemme aina loma-asunnoista uudiskohteisiin sekä tontteihin löydät helposti kotisivujemme ’’Kohteet’’ -valikosta.

 

Tutustu myynnissä oleviin kohteisiin ja löydä oma unelmien sijoituskohde!

 

Kiinteistönvälitys Ruka. Miten aloitaa asuntosijoittaminen? Parhaat vinkit asuntosijoittamiseen. Asuntosijoittamisen ABC. Miten asuntosijoittaminen toimii? Tunnemme Rukan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Rukalla. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ruka. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Rukalla. LKV Ruka välittää mökit Rukalla. Kiinteistönvälitys Salla. Tunnemme Sallan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Sallassa. Luotettava kiinteistönvälittäjä Salla. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Sallassa. LKV Salla välittää mökit Sallassa. Kiinteistönvälitys Syötä. Tunnemme Syötteen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Syötteellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Syöte. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Syötteellä. LKV Syöte välittää mökit Syötteellä. Kiinteistönvälitys Levi. Tunnemme Levin mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Levillä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Levi. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Levillä. LKV Levi välittää mökit Levillä. Kiinteistönvälitys Ylläs. Tunnemme Ylläksen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Ylläksellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ylläs. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Ylläksellä. LKV Ylläs välittää mökit Ylläksellä.
Luosto. myytävät mökit luosto. luosto mökit. ostetaan mökki luosto. luosto mökit. villa luosto. luosto kiinteistönvälittäjä. kiinteistönvälittäjä luosto. pyhä. myytävät mökit pyhä. ostetaan mökki pyhä. pyhä mökit. kiinteistönvälittäjä pyhä. pyhä kiinteistönvälittäjä. pyhä kiinteistönvälitys. ruka. myytävät mökit ruka. ruka mökit. ostetaan mökki ruka. ruka mökit. villa ruka. ruka kiinteistönvälittäjä. kiinteistönvälitys ruka. kiinteistönvälittäjä ruka. salla. myytävät mökit salla. ostetaan mökki salla. salla mökit. kiinteistönvälittäjä salla. salla kiinteistönvälittäjä. salla kiinteistönvälitys. syöte. myytävät mökit syöte. syöte mökit. ostetaan mökki syöte. syöte mökit. villa syöte. syöte kiinteistönvälittäjä. kiinteistönvälittäjä syöte. levi. myytävät mökit levi. ostetaan mökki levi. levi mökit. kiinteistönvälittäjä levi. levi kiinteistönvälittäjä. kiinteistönvälitys levi. levi kiinteistönvälitys. ylläs. myytävät mökit ylläs. ylläs mökit. ostetaan mökki ylläs. ylläs mökit. villa ylläs. ylläs kiinteistönvälittäjä. kiinteistönvälitys ylläs. ylläs kiinteistönvälitys. kiinteistönvälittäjä ylläs.luosto. myytävät mökit luosto. luosto mökit. ostetaan mökki luosto. luosto mökit. villa luosto. luosto kiinteistönvälittäjä.pyhä. myytävät mökit pyhä. ostetaan mökki pyhä. pyhä mökit. kiinteistönvälittäjä pyhä. pyhä kiinteistönvälittäjä. pyhä kiinteistönvälitys

 

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.