Miten päästä alkuun loma-asuntosijoittajana?

 

Saamme aika-ajoin kysymyksiä loma-asuntosijoittamiseen liittyen ja etenkin siihen, miten päästä alkuun. Tästä inspiroituneena olemme keränneet meidän top 3 parhaat vinkin uudelle loma-asuntosijoittajalle. Kun uusi loma-asunto on jo ostettu, on alkuun pääseminen erittäin helppoa. Lue alta vinkit, joiden avulla pääset varmasti alkuun!

 

Kuuru LKV:n top 3 vinkit miten päästä alkuun

 

Panosta kuviin sekä ilmoitukseen

Yksi tärkein kriteeri, mihin potentiaaliset asiakkaat kiinnittävät ensimmäisenä huomiota harkitessaan loma-asunnon vuokraamista ovat kuvat. Kun kuvat kohteesta ovat laadukkaat ja selkeät, saa asiakas todentuntoisen ja realistisen kuvan kohteesta. Tummat ja epäselvät kuvat eivät ole ikinä eduksi ja pahimmassa tapauksessa ne voivat vääristää kohteen todellista kuntoa. Kun kuvat vastaavat todellisuutta ne houkuttelevat asiakkaita ja usein myös jälkikäteen annettava arvostelu on hyvä, sillä kohde vastasi odotuksia, jotka muodostuvat kohteen vuokraushetkellä kuvien perusteella. Itse kohteen vuokrausilmoituksen tulee olla ajantasainen sekä kohteen varustelun tulee vastata kuvausta. Asiakkaat etsivät vuokrakohteita, jotka vastaavat omia tarpeita, joten kohteen tiedoissa esitellyt yksityiskohdat merkitsevät paljon. Sijainti ja varustelu ovat lisäksi monen vuokraajan vaatimuslistalla kärjessä. Aktiivinen lomailija kaipaa helppoutta siirtymiin aktiviteettien osalta, ja mikäli kohdetta vuokrattaessa on varusteluissa sauna, asiakas myös olettaa saunan toimivan ja pääsevänsä sinne päivän päätteeksi. 

Pidä vuokrakohteesta huolta

Usein loma-asunto ostetaan sijoitusmielessä, mutta sitä käytetään myös itse. Näin ollen ajankohtaisten korvausten tai pienen pintaremontin tarve tulee usein itsellekin ilmi. Tästä huolimatta jonkinlaisen talkkarin tai huoltomiehen löytäminen on erinomainen vinkki uudelle loma-asuntosijoittajalle. Etenkin jos asut monen sadan kilometrin päässä vuokrakohteesta, on oman luottohenkilön löytäminen tärkeää. Huollon tai avuntarve voi yllättää milloin vain, joten samalla paikkakunnalla olevasta luottohenkilöstä on tällöin hyötyä. Suosittelemme myös sopimaan tällaisen henkilön kanssa tarkastuskäynneistä aina edellisen asiakkaan lähdettyä, jotta mahdolliset väärinkäytökset tai tarpeellisen laitekorjaukset sekä muuta tulevat tietoon välittömästi. Näin varmistat myös seuraavan asiakkaan tyytyväisyyden, kun kohde vastaa luvattua, niin siisteyden kuin muiden ominaisuuksien puolesta. 

Testaa loma-asuntosi asiakkaan silmin

Vaikka omalla loma-asunnolla lomailu voi itsellä sujua rutiinilla, usein asiakkaille herää kysymyksiä ainakin muutamien käytännön asioiden suhteen. Olisikin hyvä majoittua omassa loma-asunnossa rauhassa miettien, missä kaikissa päivittäisissä asioissa ensikertalaisella voi herätä kysymyksiä. Yleisimmät kysymykset koskevat avainten luovutusta, parkkipaikkaa, kohteen varustelua sekä erinäisten laitteiden käyttöä. Suosittelemmekin jonkinlaisen ohjekansion keräämistä loma-asuntoon, joka helpottaa asiakkaan lomaa. Näin ollen asiakas saa positiivisen kuvan, kun ohjeet ovat helposti saatavilla, eikä sinun tarvitse käyttää niin paljon aikaa vuokraustoiminnan pyörittämiseen. Mikäli haluat ulkoistaa vuokraustoiminnan muille, onnistuu tämäkin ja näitä vaihtoehtoja löytyy tuntureista. 

Mikäli vielä etsit itsellesi loma-asuntoa tai kaipaat apua myynnin kanssa, autamme mielellämme juuri sinua! Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää miten me voimme auttaa juuri sinua!

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.