Luotettavan ja ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän ominaisuudet

 

Miten tunnistaa luotettava ja hyvä kiinteistönvälittäjä? Kaikki lähtee luottamuksesta myyjän ja kiinteistönvälittäjän välillä. Me uskomme läpinäkyvyyteen ja hoidamme jokaisen myyntityön huolellisesti ammattitaidolla. Arvioimme jokaisen kohteen realistisesti ja annamme totuudenmukaisen arvion kohteesta. Kiinteistönvälittäjämme hoitaa puolestanne laadukkaan ja kiinnostusta herättävän myyntimateriaalin valmistelun, osallistuu stailaukseen sekä kuvaukseen yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa ja on mukana tekemässä markkinointisuunnitelmaa markkinointivastaavan kanssa.

Kiinteistönvälittäjä on läpi myyntiprosessin tavoitettavissa kaikissa myyntiin liittyvissä kysymyksissä sekä järjestää kohteen esittelyt. Tarjousneuvottelut ja lopullisen kaupan järjestelyt tapahtuvat myös kiinteistönvälittäjän toimesta.

Luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä pitää huolen siitä, että myyjänä voit luottaa myyntiprosessinvaiheet huoletta hänelle.

 

Alan koulutus ja säännöllinen kouluttautuminen

 

Luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä omaa alan koulutuksen ja pitää osaamistaan yllä kouluttautumalla. Meidän jokaisella välittäjällä on pohjalla LKV-tutkinto ja jokainen päivittää osaamistaan säännöllisillä koulutuksilla. Tiimiimme kuuluu myös Senior Advisor, jolla on vuosien kokemusalalta. Jokainen kiinteistönvälittäjämme tuntee välitystoiminnan lainsäädännön ja noudattaa kaikessa toiminnassaan hyvää välitystapaa. Pelkästään nämä seikat eivät kuitenkaan riitä, vaan hyvän välittäjän on myös tunnettava alue ja oltava perillä sen markkinatilanteesta.  Meidän puoleen voitkin kääntyä myös näiden osalta.

Kiinteistönvälittäjämme ovat lämminhenkisiä ja auttavat mielellään sinua kaikissa myyntiin ja ostoon liittyvissä kysymyksissä. Otamme huomioon toiveenne niin kohteen myyntiin liittyen kuin esimerkiksi esittelyjen järjestämiseen liittyen.

 

Luotettava välitysliike

 

Jokaisen luotettavan ja ammattitaitoisen välittäjän takana on välitysliike. Kuuru LKV on nykyaikainen ja luotettava välitysliike, joka toimii edelläkävijänä tuntureissa. Kiinteistönvälittäjämme ovat oman alueensa rautaisia ammattilaisia ja yhdessä muiden ammattilaisten kanssa muodostamme tiimin, joka varmistaa kohteesi myynnin aina tehokkaasti ammattitaidolla. Olemme tukenasi koko prosessin ajan.

Tiimimme koostuu alan ammattilaisista, ja yhdessä autamme niin myyjiä kuin ostajia erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:hn. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyys takaa kiinteistönvälittäjillemme ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä kuluttajille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. Asiakkaana sinun on helpompi luottaa järjestäytyneeseen kiinteistönvälitysliikeeseen.

kiinteistönvälittäjä ruka, ruka mökit, myydään mökki ruka, ostetaan mökki ruka, saaga lkv, ruka lkv, lkv ruka, myytävät mökit ruka, ruka kuusamo, kiinteistönvälittäjä ylläs, ylläs mökit, myydään mökki ylläs, lkv levi, lkv salla, lkv ylläs, ostetaan mökki ylläs, Miten tunnistaa luotettava ja hyvä kiinteistönvälittäjä, ylläs lkv, huiput lkv, bo lkv, bo ylläs, jouninkauppa, myytävät mökit ylläs, kiinteistönvälittäjä levi, levi lkv, levi mökit, myydään mökki levi, ostetaan mökki levi, myytävät mökit levi, sofia lkv, kiinteistömaailma, kiinteistönvälittäjä syöte, syöte mökit, myydään mökki syöte, pikkustyöte, isosyöte, ostetaan mökki syöte, syöte lkv, lkv syöte, syöte, kiinteistönvälittäjä salla, tunturi lkv, huoneistokeskus, salla mökit, salla myytävät mökit, salla kansallispuisto, levi, ylläs ski, kiinteistönvälitys, myytävät mökit syöte, myytävät mökit salla, mökki myynti, tontti myynti, lkv ruka, lkv salla, lkv syöte, lkv levi, lkv ylläs, spring break ruka, ruka pääsiäinen, ylläs pääsiäinen, levi pääsiäinen, salla pääsiäinen, uv rukalla, uv levillä, uv syötteellä, uv sallassa, kiinteistönvälitys ruka, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälitys levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälitys oulu, kiinteistönvälitys. kuusamo

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.