Mökin ja loma-asunnon myynti

 

Tunnemme loma-asuntokaupan erityisen luonteen tuntureissa ja osaamme auttaa sinua kaikessa myyntiin sekä ostoon liittyvässä vuosien kokemuksella. Kokonaisvaltainen osaamisemme sekä loma-asuntokaupan erityispiirteiden ymmärtäminen on vahvuutemme. Ymmärrämme ostajien unelmat ja osaamme tuoda myyjät ja ostajat yhteen, mikä johtaa erinomaisiin tuloksiin. Lisäksi olemme Suomen kiinteistönvälittäjät ry:n jäseniä.

 

Myyjän ja ostajan roolit kiinteistökaupassa

 

Kun omat tarpeet muuttuvat tai haaveena on uusi loma-asunto, voi oman loma-asunnon myynti tulla ajankohtaiseksi. Vaikka kyseessä onkin loma-asunnon myynti, on myynnissä kyse kiinteistökaupasta aivan kuten omakotitalonkin osalta. Kiinteistökauppa tarkoittaa, että myyjällä on aina tiedonantovelvollisuus, mutta myös ostajalla on velvollisuus tarkastaa kohde. Näin ollen ostaja ei voi vedota sellaiseen virheeseen, jonka on tiennyt tai joka olisi voitu havaita loma-asunnon tarkastuksessa ennen kaupan syntymistä.

 

Vinkit loma-asunnon myyjälle!

 

Kun olet myymässä loma-asuntoa ota huomioon nämä seikat:

Yksi tärkein elementti on hinta-arvio. Liian hintavan loma-asunnon myyntiaika pitkittyy eikä kauppoja välttämättä tule hinnan ollessa suhteessa liian korkea loma-asunnon todelliseen arvoon. Tästä syystä onkin tärkeää valita välittäjä, joka antaa todellisen hinta-arvion, eikä vääristä hinta-arviota ylöspäin toivoen toimeksiantoa tämän perusteella. Meille Kuuru LKV:llä on tärkeintä säilyttää avoimuus sekä luottamus jokaisen asiakkaamme kanssa. Hinta-arviomme on aina kohteen todelliseen arvoon perustuva ja avaamme myyjälle seikkoja mihin hinta perustuu. Meillä on esimerkiksi järjestelmiä, joiden kautta voimme tarkistaa millä hinnalla vastaavanlaisia kohteita on myyty samalta alueelta.

Vuodenaika. Usein ajatellaan, että mökki kannattaa laittaa kaupaksi kuumimpana sesonkina. Loma-asuntojen ja tonttien osalta asia ei kuitenkaan ole näin mustavalkoinen. Etenkin tunturikohteiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja sesonki on lähes ympärivuotinen. Kuumin piikki tuntureissa kannattaa kuitenkin ottaa jossain määrin huomioon omaa loma-asuntoa myytäessä. Usein tunturiloman jälkeen haave omasta lomapaikasta kasvaa entisestään ja myynti-ilmoitusten näyttökerroissa havaitaan selkeitä piikkejä.

Kuntotarkastus ja muut kiinteistökaupan asiakirjat ovat oleellinen osa loma-asunto kauppaa. Kun valitset ammattitaitoisen välittäjän hän osaa auttaa sinua myös näiden osalta. Kiinteistönvälittäjän vastuulla on hankkia kaikki tarpeelliset asiakirjat.

Muista kiinteistökaupan verot. Esimerkiksi myyntivoittovero kannattaa ottaa huomioon.

 

Miksi kannattaa ottaa kiinteistönvälittäjä?

 

Kiinteistönvälittäjä tekee kiinteistökaupoista turvallisen molemmille osapuolille. Kiinteistökauppaan suositellaan aina ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avuksi ottamista. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä ohjaa läpi kaupan, huolehtii tarvittavien tietojen sekä asiakirjojen hankkimisesta ja toimittamisesta. Kiinteistönvälittäjä on myös aina auttamassa loma-asuntokaupan kiemuroissa ja vastaamassa kysymyksiin, joita mahdollisesti myyjällä tai ostajalla herää myyntiprosessin eri vaiheissa. Luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä takaa, että molemmat osapuolet voivat suunnata kiinteistökaupoille turvallisin mielin.

Tutustu kaikkiin luotettaviin ja ammattitaitoisiin välittäjiimme täällä.

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.