Miksi stailata loma-asunto ennen myyntikuvien ottamista?

 

Haluamme korostaa jokaisen kohteen parhaita puolia, välittää realistisesti kohteen tiloja sekä välittää uniikin tunnelman kuvien avulla potentiaalisille ostajille. Ostajat haluavat aistia kohteen tunnelmaa ja saada todentuntuisen kuvan tilojen mittasuhteista sillä usein ostaja ja kohde voivat olla hyvinkin kaukana toisistaan, kun puhutaan loma-asunnoista. Laadukkaat ja raikkaat kuvat auttavat ostajaa hahmottamaan kohteen tilat paremmin ja mikä tärkeintä haaveilemaan.

 

Mistä kaikki alkoi?

 

Myyntistailaus on siirtynyt nopeasti myös loma-asuntoihin, mutta se ei kuitenkaan ole vielä saavuttanut samanlaista asemaa kuin asuntojen stailaus. Alun perin asuntojen stailaaminen myyntiä varten alkoi Amerikasta, josta se rantautui muiden Pohjoismaiden kautta aina Suomeen. Tänä päivänä asuntojen stailaaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Loma-asuntojen osalta näkee kuitenkin vielä jonkin verran hitaampaa siirtymistä trendiin.

Me Kuuru LKV:llä olemme panostaneet jokaisen kohteen stailaukseen myyntikuvia varten alusta asti. Kattavaan palveluumme on aina kuulunut jokaisen loma-asunnon stailaaminen ennen ammattikuvaajan kuvausta. Olemme huomanneet stailauksen ja erittäin laadukkaiden kuvien nopeuttavan myyntiä, nostavan kohteen arvoa sekä herättämällä kiinnostusta erottumalla muista. Laadukkaaseen pohjatyöhön ja ammattimaiseen kuvaukseen kanttaakin siis panostaa aina.

 

Miten stailaus toteutetaan?

 

Tavoitteena on aina välittää loma-asunnon uniikkeja puolia kuten tunnelmaa, tilan tuntua ja kauniita yksityiskohtia. Pyrimme luomaan lämpimän ja kodikkaan tunnelman, johon ostaja pystyy kuvittelemaan helposti itsensä ja perheensä. Loma-asunnoilta kaivataan myös toimivuutta ja erilaisten tarpeiden palvelemista. Valitsemme aina yhdessä ammattivalokuvaajan kanssa kuvakulmat, jotta tilojen todelliset mittakaavat välittyvät kuvista realistisesti. Stailaamalla pyritään välittämään kohteen uniikkia henkeä ja tunnelmaa, mutta kohteen mahdollisia vikoja ei pyritä ikinä peittelemään.

Tapauskohtaisesti karsimme tarvittaessa loma-asunnosta ylimääräisiä tavaroita pois kuvien ulkopuolelle ja korvaamme olemassa olevia tekstiilejä sisustustuotteillamme. Stailauksessa käytetään lähtökohtaisesti aina kotimaisia ja vastuullisia sisustustuotteita.

Usein kiinnostunut ostaja asuu kauempana kohteesta tai muusta syystä pääse paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Tästä syystä realististen ja aidon tunnelman välittäminen kuvien avulla on erittäin tärkeää. Kun stailaus on toteutettu onnistuneesti, ammattitaitoinen valokuvaaja pystyy vangitsemaan kohteen uniikin hengen ja tätä kautta se välittyy ostaja ehdokkaalle paikasta riippumatta realistisesti. Laajempien tilakuvien lisäksi mielestämme on myös tärkeää panostaa yksittäisiin yksityiskohtiin lähikuvien avulla. Lähikuvilla on helppo välittää kohteen tunnelmaa tai esimerkiksi tuoda esille tarkemmin kohteen uniikkeja pintamateriaali valintoja.

 

Voiko tyhjän loma-asunnon stailata kuviin?

 

Tällä hetkellä tyhjän loma-asunnon stailaaminen onnistuu virtuaalikalusteilla. Teemme tiiviisti yhteistyötä yhteistyökumppanimme kanssa, jonka toimesta ammattistailaaja stailaa tyhjänä olevat myyntikohteemme virtuaalikalusteilla. Mielestämme on tärkeää luoda tunnelmaa sekä realistinen kuva myös tyhjien kohteiden mittakaavasta. Virtuaalistailaus tarjoaa rajattomat mahdollisuudet loma-asunnon parhaiden puolien korostamiseen sekä erilaisten tyylien esittelyyn. Ostajalle onkin ensiarvoisen tärkeää nähdä miten kohteen tilat toimivat käytännössä ja luoda kiinnostusta kohteen uniikin tunnelman avulla. Nämä seikat helpottavat ostopäätöksen tekemistä verraten täysin tyhjään kohteeseen.

Vaikka kyseessä olisikin täysin tyhjä kohde kuvaamme kohteen ammattivalokuvaajan kanssa. Virtuaalistailaaja stailaa mallintaa kuvien päälle 3D-kalusteet ja näin herätämme kohteen eloon. Lopputulos on todella aidonnäköinen ja herättää kohteen kiinnostusta entisestään. Lisäämme myynti-ilmoitukseen kuvat sekä kalustettuna, että myös tyhjänä, jotta ostaja saa todellisen kuvan kohteesta mitään peittelemättä.

 

Mitä loma-asunnon stailaaminen maksaa?

 

Me Kuuru LKV:llä panostamme jokaisen kohteen myynti-ilmoitukseen, jotta voimme saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen ja mikä tärkeintä tyytyväisen asiakkaan. Kaikki lähtee stailauksesta ja laadukkaista kuvista, siksi stailaus kuuluukin meillä aina hintaan ja on osa kattavaa palvelukonseptia.

Kohteemme erottuu edukseen muista myynnissä olevista loma-asunnoista raikkaan stailauksen ja upeiden myyntikuvien avulla. Mikäli loma-asunnon myynti on ajankohtaista voit tutustua tarkemmin palvelukonseptiimme ja sen sisältöön täällä.

loma-asuntosijoittaminen mökeillä, mökin myynti itse, miten myydä mökki, ostetaan mökki, kiinteistönvälitys ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, kiinteistönvälistys levi, kiinteistönvälittäjä levi, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, kiinteistönvälittäjä salla, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä oulu, lkv oulu, habita oulu, bo lkv, bo oulu, toivo lkv, kiinteisömaailma, op lkv, laina loma-asuntoon, myytävät loma-asunnot

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.