Monien mielestä mökillä tulee nukuttua parhaiten. Luonto, hiljaisuus, kiireettömyys ja sauna luovat suomalaisten rakastamat puitteet ihanan raukeille mökkiunille.

Nyt kun saamme vain haaveilla kaukomatkoista, on hyvä hetki panostaa loma-asunnon unituotteisiin. Nuku paremmin pienillä valinnoilla. Sopivilla unen lisävarusteilla saat vietyä mökkilevon aivan uudelle tasolle. Tukevalla sängyllä, sopivalla tyynyllä, miellyttävän lämpöisellä peitolla sekä ylellisen tuntuisilla lakanoilla voit tehdä loma-asunnostasi luksuslomakohteen.

Familonin napakat Ultra-joustinsängyt ovat ylellinen valinta myös mökille. Kaksoisjousitetut, vyöhykkeelliset sängyt antavat täydellisen tuen eri mallisille vartaloille.

Sijauspatja viimeistelee sängyn tunnun. Voit valita joko kehon painoon ja lämpöön täydellisesti muotoutuvan Familon Ergo Smart -älypehmustesijauspatjan, mökkiolosuhteisiin optimaalisen erittäin napakan ja hengittävän Familon Ergo Breathair -sijauspatjan tai kimmoisan Familon Ultra-vaahtomuovisijauspatjan. Eikä haittaa, vaikka kumppanisi pitäisi erilaisesta sijauspatjasta — voitte valita kumpikin omille puolillenne parivuodetta omat sijauspatjat. Viimeisen silauksen mökin makuuhuoneeseen tuovat Familonin vastuulliset, luomupuuvillaiset ja kierrätyskuitutäytteestä valmistetut tyynyt ja peitot sekä ihanan ylelliset pellava- tai percale-lakanat.

Löydä rentouttavimmat unituotteet: familon.fi

Familon + Kuuru LKV

 

Familon Ultra -joustinsänky
https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-ultra-joustinsanky-5-vyohyke-1965/

Familon Ergo Smart -sijiauspatja
https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-ergo-smart-sijauspatja-1773/

Familon Ergo Breathair -sijauspatja
https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-ergo-breathair-sijauspatja-503/

Familon Ultra -sijauspatja
https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-ultra-sijauspatja-1113/

 

Kirjoittanut Familon, joka on myös uusin lisäys yhteistyökumppaniemme joukkoon. Nuku paremmin Familonin tuotteilla, joita voit nyt tilata kauttamme. 

nuku täydellisesti mökillä

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.