Unelmien lomanviettopaikka – valmis mökki vai oma tontti? 

 

Oman mökin löytäminen voi olla välillä haastavaa, mikäli toiveet ja tarjonta eivät kohtaa. Mökillä tulee usein vietettyä paljon aikaa ja se on sijoituksen lisäksi myös monesti tärkeä paikka koko perheelle. Mökin tai tontin ostoa suunniteltaessa kannattaa miettiä realistisesti omia toiveita sekä punnita molempien vaihtoehtojen etuja. Valmiin mökin ostaminen ei vaadi itseltä sen kummempia suunnitelmia ja pienillä muutoksilla siitä saa helposti oman näköisen kokonaisuuden. Oma tontti puolestaan tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia oman unelmien loma-asunnon suunnittelemiseen.

 

Valmis mökki

 

Valmis mökki on usein helppo ja huoleton vaihtoehto. Myynnissä olevat kohteet vaihtavat hyvinkin nopeasti omistajaa ja omasta mökistä pääseekin nauttimaan helposti ja huolettomasti nopeasti. Myös tarjonta on tällä hetkellä runsasta, joten monenlaisiin tarpeisiin ja toiveisiin löytyy varmasti kiinnostavia kohteita. Pienellä pintaremontilla tai esimerkiksi sisustusratkaisuilla saakin helposti ja edullisesti tuunattua valmista mökkiä itselleen mieluisaksi.

Uudiskohde onkin erinomainen valinta sinulle, joka haluat päästä nauttimaan loma-asunnosta vaivatta mutta haluat ehkä päästä itse vaikuttamaan lopputulokseen. Materiaalivalinnat ovatkin yksi suosituimmista seikoista, mihin uudiskohteen ostaja haluaa päästä vaikuttamaan. Monissa uudiskohteissa on usein mahdollisuus esimerkiksi poreammevaraukselle tai terassin lasitukselle, jonka ostaja voi halutessaan valita lisähintaan. Jos etsit itsellesi uutta mökkiä, jonka suunnitteluun pääset myös vaikuttamaan itse ilman stressiä rakennusvaiheista – kannattaa kurkata myynnissä olevat uudiskohteemme. 

 

Oma tontti ja rakennusprojekti

 

Oma tontti takaa juuri sinun näköisen unelmien loma-asunnon rakentamisen. Kaikki alkaa sopivan tontin etsimisestä. Mitkä ovat sinulle tärkeät kriteerit? Joku kaipaa ylväitä maisemia, toinen helppoutta ja keskeistä sijaintia, kun taas joku arvostaa omaa rauhaa. Kun sopiva sijainti ja tontti on löytynyt, on aika suunnitella oma unelmien loma-asunto. Mikäli sinulla on selkeä näkemys siitä, mitä haluat loma-asunnolta sekä haluat itse vaikuttaa materiaaleihin sekä pohjaan, on oma tontti paras valinta. Tutustu ajankohtaiseen tonttitarjontaan ja löydä unelmiesi loma-asunnon rakennuspaikka jo tänään!

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.