Uudiskohde – unelmien loma-asuntoa etsimässä?

 

Suosituille tunturialueille rakentuu tasaiseen tahtiin uusia loma-asuntoja. Uudiskohteita onkin tarjolla laajalla skaalalla ja niiden osuus myynnissä olevista kohteista on tasaisesti kasvussa. Uudiskohde on helppo ja turvallinen valinta sinulle, joka etsit huoletonta lomanviettopaikkaa ja haluat ehkä päästä itse vaikuttamaan lopputulokseen.

 

Uuden loma-asunnon edut

 

Uudiskohteita myydään rakentajan tai myyjän ennalta tekemien suunnitelmien pohjalta, mutta uudiskohteiden etuna on se, että ostajalla mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi materiaalivalintaan ja joskus jopa tehdä muutoksia tai lisäyksiä lopputulokseen. Mikäli haluat päästä vaikuttamaan uudiskohteen materiaalivalintoihin, kannattaa sopivan kohteen löydyttyä ottaa yhteyttä välittäjään heti ja keskustella mahdollisuuksista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa kohteen markkinointia osoitat kiinnostuksen ja aloitat neuvottelut, on toiveidesi toteuttaminen todennäköisempää. Siinä vaiheessa, kun uudiskohde on lähes valmis, on muutoksia haastavampi tehdä.

Uudiskohde onkin erinomainen valinta sinulle, joka haluat päästä nauttimaan loma-asunnosta vaivatta mutta haluat ehkä päästä itse vaikuttamaan lopputulokseen. Materiaalivalinnat ovatkin yksi suosituimmista seikoista, mihin uudiskohteen ostaja haluaa päästä vaikuttamaan. Monissa uudiskohteissa on usein mahdollisuus esimerkiksi poreammevaraukselle tai terassin lasitukselle, jonka ostaja voi halutessaan valita lisähintaan.

 

Huoletonta lomailua ja mahdollisuus hyvään vuokratuottoon

 

Uudiskohteet ovat myös kunnon suhteen huoleton valinta. Lähivuosina ei ole odotettavissa kunnostustöitä tai remontteja, vaan voit nauttia huolettomasta lomailusta tulevina vuosina. Lisäksi uusi loma-asunto erottuu varmasti edukseen tarjolla olevista kohteista, kun lomailijat etsivät vuokrattavaa lomanviettopaikkaa tunturista. Usein uudiskohteiden osalta aktiivisen lomailijan tarpeet on otettu jo suunnitteluvaiheessa huomioon ja tilaa esimerkiksi harrastusvälineille sekä vaatehuollolle on reippaasti. Hyvin suunniteltu kokonaisuus palvelee lomailijaa ja mukautuu helposti useaan eri tarpeeseen.

 

Myynnissä olevat uudiskohteet

 

Meillä on tälläkin hetkellä myynnissä useampi upea uudiskohde suosituissa tunturikohteissa. Tutustu alla myynnissä oleviin uudiskohteisiin alueittain ja löydä oma unelmiesi lomanviettopaikka!

Myynnissä olevat uudiskohteet Ylläs

Mettiäisentielle Äkäslompoloon rakentuva upea uudiskohde on erinomainen valinta sinulle, joka etsit näyttävää uudiskohdetta Ylläksen alueelta. Upea luonto ja Ylläksen palvelut ovat läsnä tässä näyttävässä loma-asunnossa. Tutustu lisää Mettiäisentie 17 A, Äkäslompolo.

Myynnissä olevat uudiskohteet Ruka

Rukalla on tällä hetkellä myynnissä useampi upea uudiskohde.

Etsitkö hulppeaa huvilaa ylväistä maisemista? Siinä tapauksessa tutustu tähän upeaan huvilaan Salmenhuipuntie 8, Rukatunturi.

Mikäli haluat olla kävelymatkan päässä Rukan kattavista palveluista kannattaa tutustua tähän upeaan Voimapolku 9 h1 loma-asuntoon joka rakentuu upeisiin maisemiin lähelle Rukan palveluita.

Vuosseli Resortin uniikit kohteet puolestaan rakentuvat upeisiin järvimaisemiin Vuosselinjärven rantaan. Upealle paikalle nousee 1,5-kerroksinen huvila sekä useampi yksitasoinen vapaa-ajan asunto. Tutustu lisää Koukkulahdenraitti 4 F huvilaan sekä alueen muihin vapaa-ajan asuntoihin.

Myynnissä olevat uudiskohteet Syöte

Myös Syötteen tunturialueelle on rakentunut useampi uudiskohde. Nämä kohteet ovat jo valmiita, joten oman uuden loma-asunnon pääsee sisustamaan vaikka heti.

Vemmeltieltä löytyy A & B loma-asunnot, joista molemmista avautuu upeat maisemat ympäröivään tunturiluontoon. Erinomainen sijainti ja tyylikkäät ratkaisut tekevät näistä kohteista uniikit.

Syötteen Sudentieltä, löytyy myös upea uudiskohde, jonka suunnittelussa on kunnioitettu perinteistä tunturimajaa. Näkymät isoista ikkunoista jatkuvat pitkälle horisonttiin ja upeat materiaalivalinnat ovat varmasti jokaisen mieleen. Tutustu lisää Sudentie 3 C näköalahuvilaan ja ihastu!

 

 

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.