Kuuru LKV Antti Suhonen

ANTTI SUHONEN

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Osakas
RUKA, SYÖTE & SALLA

+358 40 753 5050

antti@kuurulkv.fi

Kuuru LKV Antti Suhonen | Kiinteistönvälittäjä | Esittely

Antin tekemisessä yhdistyvät luotettavuus, avoimuus sekä aktiivisuus. Häntä on helppo lähestyä ja se näkyy huippulaatuisina asiakaskokemuksina sekä kovina myyntituloksina.

 

Kuuru LKV sai alkunsa vuonna 2019 kun Antti päätti yhdistää kaikki työnsä intohimot: kaupallisuuden, ihmiset, kiinteistöt sekä hiihtokeskukset. Vankka kokemus useilta aloilta ja rautainen ammattitaito takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Vapaa-ajallaan Antti on mieluiten perheen kanssa rinteessä tai luonnossa. Ruka ja Syöte ovat tuttuja paikkoja myös vapaa-ajan tiimoilta ja Antti kertookin mielellään tarkemmin alueista loma-asuntokauppaa harkittaessa. 

 

Voit olla yhteydessä Anttiin puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Voimme sopia myös sopimuksen mukaan tapaamisen Kuuru LKV:n Rukan toimistolle. 

 

”Kuuru LKV hoiti ensiluokkaisesti kahden eri kohteen myynnin nopealla aikataululla. Todella tehokasta ja ammattitaitoista toimintaa. Suosittelen lämpimästi.”

– Timo

”Antti Suhonen, olemme erittäin tyytyväisiä yllättävänkin nopeasti tapahtuneeseen kauppaan ja tapaan millä otit myös meidän toiveemme huomioon.

Lisäksi ystävällisyytesi ja tapa toimia jäivät mieleemme. Tuolla sinun asenteella pääsee kyllä pitkälle ja olemme varmoja, että menestyt valitsemallasi tiellä.”

– Maija-Liisa ja Pekka

”Tehokasta myyntiä ja miellyttävää yhteistyötä.  Suosittelen!”

– Anne

”Hienosti toimi!”

– Heini

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälittäjä syöte

Yhteistyökumppanimme:

Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare
Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11
90630 Oulu

 

 

Kuuru LKV, LKV Levi, LKV Syöte, LKV Ylläs, LKV Ruka, Kiinteistönvälitys Ruka, Ruka LKV, Kiinteistönvälitys Ylläs, Ylläs LKV, Kiinteistönvälitys Levi, Levi LKV, Kiinteistönvälitys Syöte, Syöte LKV, Välittäjä mökki, Myydään mökki, Ostetaan mökki, LKV Oulu, Kiinteistönvälittäjä Oulu, Ostetaan, Myydään

© 2022 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.