Kuuru LKV Julia Tapaninaho esittely

JULIA TAPANINAHO

Markkinointipäällikkö, Sosiaalinen media, Osakas

+358 40 169 1895

julia@kuurulkv.fi

Kuuru LKV Julia

 

Julialla on vuosien kokemus kansainvälisiltä työmarkkinoilta niin markkinoinin, sisällöntuottamisen kuin myös sosiaalisen median osalta useamman ulkomailla asutun vuoden jälkeen. Hän hyödyntääkin mielellään markkinoinnin uusimpia trendejä ja tuulia loma-asunto-, mökki-, tontti- ja asuntokauppojen saralla. Uusimpien työkalujen hallinta maksimoi jokaisen kohteen myyntiprosessin mahdollisuudet.

 

Kielitaitoinen moniosaajamme suhtautuu jokaiseen projektiin intohimoisesti sekä tuo mielellään uusia trendejä mukaan markkinointiin. Julia on mukana kaikissa Kuuru LKV:n projekteissa ja saatkin aina käyttöösi koko tiimin osaamisen ensiluokkaisen asiakaspalvelun takaamiseksi.

 

Vapaa-aikansa Julia viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa. Hyvä ruoka, liikunta ja matkustaminen ovat myös lähellä hänen sydäntään ja Julia suuntaakin mieluiten ulkomaille tai tunturiin sopivan paikan tullen.

Voit olla yhteydessä Juliaan puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Voimme sopia myös sopimuksen mukaan tapaamisen Kuuru LKV:n Rukan toimistolle tai mahdollisesti myös Ouluun tai Syötteelle. Mikäli sinulla herää mitään kysymyksiä esimerkiksi loma-asuntosi, asuntosi, mökkisi tai tonttisi myynnin markkinointiin liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä Juliaan. Kerromme mielellämme sinulle lisää myyntiprosessin etenemisestä markkinoinnin osalta sekä kaikista hyödyntämistämme työkaluista sekä kanavista asuntosi myyntiin liittyen.

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälittäjä syöte

Yhteistyökumppanimme:

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11

90630 Oulu

040 753 5050

Y-TUNNUS: 3219018-7

KUURU LKV Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare

Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

Verkkolaskutusosoite:

003732190187

Operaattori:

Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH