Kuuru LKV Maritta Suhonen

MARITTA SUHONEN

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Senior Advisor

+358 40 511 6221

maritta@kuurulkv.fi

Kuuru LKV Maritta

 

Helposti lähestyttävä Maritta on lämmin, avoin ja luotettava kiinteistövälityksen ammattilainen. Vuosien kokemus ja vahva osaaminen tuovat näkemyksillisen otteen välittämiseen. Hänet on palkittu useasti niin kollegoiden kuin asiakkaiden toimesta. Käytännön kokemus asuntokaupan prosesseista ja ennen kaikkea tuloksellisesta myynnistä ovat vain esimerkkejä Marittan vankasta ammattitaidosta ja osaamisesta alalta.

 

Maritta asuu tällä hetkellä Porvoossa ja hoitaa pääosin Kuuru LKV:n asiakkaita Etelä-Suomessa, mutta on osana rautaista tiimiä myös loma-asuntokaupoissa tunturissa. Kuuru LKV tarjoo käyttöösi aina koko ammattitaitoisen tiimin, joten jokaisen osaaminen, kokemus ja ammattitaito on aina käytettävissäsi.

 

Vapaa-aikana Maritta suuntaa mieluiten ulkoilemaan luontoon tai pohjoisen tuntureille Rukalla ja Syötteelle yhdessä koiransa Caron kanssa. Yhdessä vietetty aika perheen kanssa touhuten ja rentoutuen on myös tärkeä osa hänen vapaa-aikaansa.

Voit olla yhteydessä Marittaan puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Voimme sopia myös sopimuksen mukaan tapaamisen Kuuru LKV:n Rukan toimistolle. Maritta hoitaa myös tarvittaessa loma-asunto, mökki, tontti tai asuntokauppojen kaupankäynnin Etelä-Suomessa mikäli ostaja ja/tai myyjä eivät pääse kaupantekoon pohjoiseen. Pyrimmekin siis aina tekemään kaupanteosta mahdollisimman helppoa myyjälle ja ostajalle, ensiluokkaisen asiakaspalvelun takaamiseksi.

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälittäjä syöte, kuuru lkv ruka

Yhteistyökumppanimme:

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11

90630 Oulu

040 753 5050

Y-TUNNUS: 3219018-7

KUURU LKV Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare

Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

Verkkolaskutusosoite:

003732190187

Operaattori:

Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH