Kuuru LKV Niko Häggman

NIKO HÄGGMAN

Valokuvaaja

Kuuru LKV Niko

Kuuru LKV Niko 

Niko on rento ja reipas kuvaaja Oulusta, joka ei pelkää haasteita. Olemme tehneet hänen kanssaan tiiviisti yhteistyötä aivan Kuuru LKV:n alkutaipaleelta lähtien. Nikolta löytyy vuosien kokemusta mm. asunto-, tapahtuma- ja mainoskuvaamisesta.

 

Tärkeintä jokaisessa kuvauksessa on asiakastyytyväisyys sekä hyvä ja onnistunut fiilis koko palvelusta. Tämä näkyy jokaisen kohteen kuvien laadussa, josta olemmekin saaneet paljon kehuja ja kiitosta. Uskomme, että laadukkaat kuvat saavat jokaisen kohteen loistamaan ja erottumaan muiden kohteiden joukosta.

 

Perinteisen kuvaaminen lisäksi Niko taitaa myös Drone-kuvaukset, joten jokaisesta kohteesta otetaan myös laadukkaat ilmakuvat mahdollisuuksien mukaan. Stailaamme myös kohteita tarpeen vaatiessa kuvausrekvisiitan avulla.

 

Voit tutustua Nikon työnjälkeen Kuuru LKV:n kotisivuilla Rukan ja Syötteen myytävien kohteiden kautta tai pyytää referenssejä ottamalla yhteyttä!

   Voit olla yhteydessä Nikoon kauttamme puhelimitse tai sähköpostin välityksellä sekä yhteydenotto lomakkeen kautta. Voimme sopia myös sopimuksen mukaan tapaamisen Kuuru LKV:n Rukan toimistolle, Syötteelle tai Ouluun mikäli sinulla on mitään kysyttävää tai mahdollisesti ideoita tai toiveita loma-asuntosi, asuntosi, mökkisi tai tonttisi myyntikuviin liittyen. 

Avainsanat: myyntikohteiden valokuvaus, kuvat asunnon myynti, myytävän mökin kuvaaminen, laadukkaat kiinteistönvälitys kuvat, ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälittäjä syöte

Yhteistyökumppanimme:

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11

90630 Oulu

040 753 5050

Y-TUNNUS: 3219018-7

KUURU LKV Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare

Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

Verkkolaskutusosoite:

003732190187

Operaattori:

Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH