Kuuru LKV Oy
Kointähdenkuja 11
90630 OULU
Y-tunnus 3219018-7

ARVOISA YHTEISTYÖKUMPPANIMME,

 

Pyydämme lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli verkkolaskun lähettäminen ei ole mahdollista, voitte lähettää laskut alla oleviin paperisten laskujen ja sähköpostilaskujen osoitteisiin.
 

Laskutustiedot verkkolaskutukseen ovat:

 

NimiY-tunnusVerkkolaskuosoite
Kuuru LKV Oy
3219018-7
003732190187

 

Välittäjävaihtoehdot
Välittäjätunnus
Jos verkkolaskujen välittäjänne on operaattori esim. Itella, Basware yms. välittäjätunnus on
003721291126 (Maventa)
Jos verkkolaskujen välittäjänne on pankki esim. Nordea, Osuuspankki yms. välittäjätunnus on
DABAFIHH
 
Huom! Pyydämme olemaan tarkkana operaattoritunnuksen kanssa, jotta laskut saapuvat ongelmitta perille.
 
Voimme ottaa verkkolaskujen mukana myös laskun kuvatiedoston sekä muita liitteitä PDF-muodossa. Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan ostolaskut suoraan skannauspalveluun paperisena tai sähköpostitse alla olevan ohjeen mukaisesti.
 

Paperiset laskut

Kuuru LKV Oy
32190187
PL100
80020 Kollektor Scan
 
Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja. Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien postiosoite on toimipaikan postiosoite.
 

Sähköpostilaskut 

invoice-32190187@kollektor.fi
 
Mikäli sinulla on mitään kysyttävää laskutukseen liittyen, otathan meihin yhteyttä täällä

Kiinteistönvälitys Ruka. Tunnemme Rukan mökit, tontit ja uudiskohteet. laskutustiedot. Kiinteistönvälittäjä Rukalla. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ruka. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Rukalla. LKV Ruka välittää mökit Rukalla. Kiinteistönvälitys Salla. Tunnemme Sallan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Sallassa. Luotettava kiinteistönvälittäjä Salla. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Sallassa. LKV Salla välittää mökit Sallassa. Kiinteistönvälitys Syötä. Tunnemme Syötteen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Syötteellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Syöte. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Syötteellä. LKV Syöte välittää mökit Syötteellä.Kiinteistönvälitys Levi. Tunnemme Levin mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Levillä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Levi. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Levillä. LKV Levi välittää mökit Levillä. Kiinteistönvälitys Ylläs. Tunnemme Ylläksen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Ylläksellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ylläs. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Ylläksellä. LKV Ylläs välittää mökit Ylläksellä. 

 

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.