Maritta

MARITTA JACKSEN

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Senior Advisor

+358 40 511 6221
maritta@kuurulkv.fi

Helposti lähestyttävä Maritta on lämmin, avoin ja luotettava kiinteistövälityksen ammattilainen. Vuosien kokemus ja vahva osaaminen tuovat näkemyksillisen otteen välittämiseen. Hänet on palkittu useasti niin kollegoiden kuin asiakkaiden toimesta. Käytännön kokemus asuntokaupan prosesseista ja ennen kaikkea tuloksellisesta myynnistä ovat vain esimerkkejä Marittan vankasta ammattitaidosta ja osaamisesta alalta.

 

Maritta asuu tällä hetkellä Porvoossa ja hoitaa pääosin Kuuru LKV:n asiakkaita Etelä-Suomessa, mutta on osana rautaista tiimiä myös loma-asuntokaupoissa tunturissa. Kuuru LKV tarjoo käyttöösi aina koko ammattitaitoisen tiimin, joten jokaisen osaaminen, kokemus ja ammattitaito on aina käytettävissäsi.

 

Vapaa-aikana hän suuntaa mieluiten ulkoilemaan luontoon tai pohjoisen tuntureille Rukalle ja Syötteelle yhdessä koiransa Caron kanssa. Yhdessä vietetty aika perheen kanssa touhuten ja rentoutuen on myös tärkeä osa hänen vapaa-aikaansa.

LKV Ruka, Kiinteistönvälittäjä ruka, Kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ruka, ostetaan mökki ruka, ruka mökit, ruka lkv, saaga lkv, kiinteistömaailma ruka, lkv kuusamo, myytävät mökit kuusamo, ostetaan mökki kuusamo, Kiinteistönvälitys Levi, Kiinteistönvälittäjä Levi, myytävät mökit levi, ostetaan mökki levi, vuokrataan mökki levi, kiinteistönvälitys ylläs, kiinteistönvälittäjä ylläs, myytävät mökit ylläs, ostetaan mökki ylläs, vuokrataan mökki ylläs, kiinteistönvälitys salla, kiinteistönvälittäjä salla, myytävät mökit salla, ostetaan mökki salla, vuokrataan mökki salla, kiinteistönvälitys syöte, kiinteistönvälittäjä syöte, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki syöte, vuokrataan mökki syöte, lkv levi, levi lkv, sofia lkv, lkv ylläs, ylläs lkv, lkv syöte, syöte lkv, tunturi lkv, lkv salla, salla lkv, kiinteistömaailma levi, huiput lkv, bo lkv levi, habita levi, habita lkv, ylläksen kiinteistönvälitys lkv, bo lkv ylläs, yma, ylläksen mökki ja asuntopörssi lkv, kipe oy, huoneistokeskus syöte

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.