Oletko myymässä loma-asuntoa tunturista?

Myydään neliöiden sijaan toteutuneita unelmia tai hyvää sijoitusta? Olemme mielellämme apunasi, kun sinulla on tullut aika luopua majapaikastasi tunturissa. Yhdessä voimme luoda teidän loma-asunnosta tai asunnosta joillekin toisille paikan, josta he ovat unelmoineet tai viimeistään sen löydettyään alkavat unelmoida.

Miksi valita Kuuru LKV?

Me Kuuru LKV:n välittäjät olemme todellisia asuntokaupan, -sijoittamisen ja lomaunelmien asiantuntijoita. Tarjoamme loma-asunnon ja asunnon myyjälle palvelukonseptin, joka nostaa kohteen arvoa, parantaa myytävyyttä ja antaa enemmän vastinetta välityspalkkiolle kuin mihin olette tottuneet. Meidän välittäjien lisäksi saat käyttöösi yhteistyökumppaneista koostuvan ammattilaisverkoston. Yhdessä ammattitaitoisella tiimillä teemme teidän kohteelle sopivan markkinointisuunnitelman ja toteutamme sitä aktiivisesti. Tärkeintä on yhdessä löytää kohteenne parhaat puolet ja tuoda ne näkyvästi esille todellisuutta vääristämättä.

 

Välityspalkkiomme myyntitoimeksiannoissa ovat asunto-osakkeista 4,0 % ja kiinteistöistä 4,0 % kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3000 euroa. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Myyntitoimeksiannon alkaessa perimme perusmaksun 500 € asunto-osakehuoneistoista ja 700 € kiinteistöistä. Perusmaksu sisältää asiakirjakulut sekä ammattivalokuvaajan ottamat kuvat kohteesta. Perusmaksu hyvitetään välityspalkkiosta kaupan syntyessä. Muussa tapauksessa asiakirjat ja valokuvat jäävät toimeksiannon päättyessä myyjälle.

 

Asunnon arvio myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton. Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa tai ositusta tms. varten alk. 350 euroa. Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistoista 500 €, omakotitaloista, loma-asunnoista ja tonteista 1000 €, lisäksi veloitetaan mahdolliset asiakirja- ja selvityskulut. Toimitilojen ja erityiskohteiden arviointi sopimuksen mukaan. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät alv. 24 %.  

Soita meille jo tänään niin tehdään unelmistasi totta!

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, ostotoimeksianto ruka, ostotoimeksianto syöte, ostotoimeksianto, levi lkv, ylläs lkv, kiinteistönvälittäjä ylläs, kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ylläs, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki ruka, ostetaan mökki ylläs, kiinteistönvälitys, mökki, myydään mökki, ruka lkv, syöte lkv,

Yhteistyökumppanimme:

Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare
Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11
90630 Oulu

 

 

Kuuru LKV, LKV Levi, LKV Syöte, LKV Ylläs, LKV Ruka, Kiinteistönvälitys Ruka, Ruka LKV, Kiinteistönvälitys Ylläs, Ylläs LKV, Kiinteistönvälitys Levi, Levi LKV, Kiinteistönvälitys Syöte, Syöte LKV, Välittäjä mökki, Myydään mökki, Ostetaan mökki, LKV Oulu, Kiinteistönvälittäjä Oulu, Ostetaan, Myydään

© 2022 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.