MYYMÄSSÄ LOMA-ASUNTOA?

Oletko myymässä loma-asuntoa tunturista?

 

Mitä jos myytäisiin neliöiden sijaan toteutuneita unelmia tai hyvää sijoitusta? Olemme mielellämme apunasi kaikessa myyntiin liittyvässä, kun on tullut aika luopua majapaikastasi tunturissa. Yhdessä voimme luoda teidän loma-asunnosta joillekin toisille paikan, mistä he ovat unelmoineet ja haaveilleet.

 

Miksi valita Kuuru LKV?

 

Me Kuuru LKV:n välittäjät olemme todellisia loma-asuntounelmien asiantuntijoita.  Tunnemme Suomen tunturit, loma-asuntojen erityispiirteet ja olemme perehtyneet loma-asuntosijoittamiseen vuosien kokemuksella.  Tarjoamme loma-asunnon myyjälle palvelukonseptin, joka nostaa kohteen arvoa, parantaa myytävyyttä sekä antaa enemmän vastinetta välityspalkkiolle kuin muut. Meidän välittäjien lisäksi saat käyttöösi yhteistyökumppaneista koostuvan ammattilaisverkoston. Yhdessä ammattitaitoisella tiimillä teemme teidän kohteelle sopivan markkinointisuunnitelman ja myös toteutamme sitä aktiivisesti. Tärkeintä on yhdessä löytää kohteenne parhaat puolet ja tuoda ne näkyvästi esille todellisuutta vääristämättä. Meille ensiarvoisen tärkeää on tarjota ammattitaitoista palvelua luotettavasti. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäseniä, joka näkyy ammattitaitoina kaikessa tekemisessä.

 

Välityspalkkio

 

Välityspalkkiomme myyntitoimeksiannoissa ovat asunto-osakkeista 3,5 % ja kiinteistöistä 4,0 % kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3400 euroa. Välityspalkkio tonteista on kiinteä 3000 euroa sisältäen alvin.  Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Myyntitoimeksiannon alkaessa perimme perusmaksun 500 € asunto-osakehuoneistoista ja 700 € kiinteistöistä. Perusmaksu sisältää asiakirjakulut sekä ammattivalokuvaajan ottamat kuvat kohteesta. Perusmaksu hyvitetään välityspalkkiosta kaupan syntyessä. Muussa tapauksessa asiakirjat ja valokuvat jäävät toimeksiannon päättyessä myyjälle.

 

Maksuton arvio myyjälle

 

Asunnon arvio myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton. Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa tai ositusta tms. varten alk. 350 euroa. Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistoista 500 €, omakotitaloista, loma-asunnoista ja tonteista 1000 €, lisäksi veloitetaan mahdolliset asiakirja- ja selvityskulut. Toimitilojen ja erityiskohteiden arviointi sopimuksen mukaan. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät alv. 24 %.

 

 

Ota yhteyttä jo tänään ja tehdään unelmistasi totta!

Kiinteistönvälitys Ruka. Tunnemme Rukan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Rukalla. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ruka. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Rukalla. LKV Ruka välittää mökit Rukalla. Kiinteistönvälitys Salla. Tunnemme Sallan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Sallassa. Luotettava kiinteistönvälittäjä Salla. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Sallassa. LKV Salla välittää mökit Sallassa. Kiinteistönvälitys Syötä. Tunnemme Syötteen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Syötteellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Syöte. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Syötteellä. LKV Syöte välittää mökit Syötteellä.Kiinteistönvälitys Levi. Tunnemme Levin mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Levillä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Levi. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Levillä. LKV Levi välittää mökit Levillä. Kiinteistönvälitys Ylläs. Tunnemme Ylläksen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Ylläksellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ylläs. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Ylläksellä. LKV Ylläs välittää mökit Ylläksellä. 

 

Oletko myymässä loma-asuntoa tai etsitkö omaa unelmien lomanviettopaikkaa?

Ota yhteyttä ja kerromme miten voimme auttaa juuri sinua. 

Olemme erikoistuneet loma-asuntojen, uudiskohteiden ja tonttien myyntiin tuntureissa. 

Yhteydenotto.Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää miten me voisimme auttaa juuri sinua! Yhteydenotto onnistuu lomakkeella helposti.

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.