Onko sinulla haave omasta loma-asunnosta tai asunnosta tunturissa?

Me Kuuru LKV:llä emme halua, että haaveesi jäävät vain haaveiksi. Me tunnemme tunturit ja osaamme auttaa sinua kartoittamaan haaveesi ja toiveesi sekä kertoa myös alueista tarkemmin. Olemme mielellämme auttamassa haaveesi toteuttamisessa. Ostotoimeksiannon avulla sopivan kohteen löytäminen tunturista on ostajalle helppoa ja vaivatonta. Ostajana määrittelet sijainnin, hinnan, koon ja muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia, tämän jälkeen me etsimme toiveidesi mukaisen loma-asunnon tai asunnon puolestasi.

 

Mietitkö palveluita ostajalle?

Ostotoimeksiannon avulla autamme sinua löytämään kohteen, joka ei välttämättä ole edes parhaillaan myynnissä. Tuntureilla on paljon kohteita ns. hiljaisessa myynnissä, jolloin omistajat vasta harkitsevat myyntiä. Näissä tapauksissa kohde voi löytyä juuri etsintäsi perusteella. Voi olla, että omistaja ei ole välttämättä edes harkinnut kohteen myymistä ennen kuin hän on saanut asunnostaan tarjouksen. Näissä tapauksissa voit välttää tarjouskilpailun muiden potentiaalisten ostajien kanssa. Otathan siis rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan tarkemmin palveluistamme ostajalle.

Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja. Välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on alkaen 3,72 % velattomasta kauppahinnasta. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin ostotoimeksiannon erityispiirteet huomioiden. Hinta sisältää alv. 24 %.

Soita meille jo tänään niin tehdään unelmistasi totta!

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, ostotoimeksianto ruka, ostotoimeksianto syöte, ostotoimeksianto, levi lkv, ylläs lkv, kiinteistönvälittäjä ylläs, kiinteistönvälitys ruka, myytävät mökit ylläs, myytävät mökit syöte, ostetaan mökki ruka, ostetaan mökki ylläs, kiinteistönvälitys, mökki, myydään mökki, ruka lkv, syöte lkv,

Yhteistyökumppanimme:

Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare
Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11
90630 Oulu

 

 

Kuuru LKV, LKV Levi, LKV Syöte, LKV Ylläs, LKV Ruka, Kiinteistönvälitys Ruka, Ruka LKV, Kiinteistönvälitys Ylläs, Ylläs LKV, Kiinteistönvälitys Levi, Levi LKV, Kiinteistönvälitys Syöte, Syöte LKV, Välittäjä mökki, Myydään mökki, Ostetaan mökki, LKV Oulu, Kiinteistönvälittäjä Oulu, Ostetaan, Myydään

© 2022 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.