HAAVEENA LOMA-ASUNTO?

Onko sinulla haave omasta loma-asunnosta tai asunnosta tunturissa?

 

Unelmat on tehty toteutettaviksi! Me Kuuru LKV:llä emme halua, että unelmat jäävät vain haaveiksi. Me tunnemme tunturit, ja osaamme auttaa sinua kartoittamaan haaveesi ja toiveesi sekä myös kertoa tuntureiden alueista tarkemmin. Olemme mielellämme auttamassa haaveesi toteuttamisessa. Entä jos sopivaa kohdetta ei tahdo löytyä? Ei hätää! Ostotoimeksiannon avulla sopivan kohteen löytäminen tunturista on ostajalle helppoa ja vaivatonta. Ostajana määrittelet vain sijainnin, hinnan, koon sekä muut sinulle tärkeät ominaisuudet. Tämän jälkeen me etsimme toiveidesi mukaisen loma-asunnon puolestasi! Meille tulee myyntiin uusia kohteita säännöllisesti, joten muista myös tutustua tarjontaamme täällä.

 

Palvelut ostajalle

 

Ostotoimeksiannon avulla autamme sinua löytämään kohteen, joka ei välttämättä ole edes parhaillaan myynnissä. Tuntureilla on paljon kohteita ns. hiljaisessa myynnissä, jolloin omistajat vasta harkitsevat myyntiä. Näissä tapauksissa kohde voi löytyä juuri etsintäsi perusteella. Voi olla, että omistaja ei ole välttämättä edes harkinnut kohteen myymistä ennen kuin hän jo saa loma-asunnostaan tarjouksen. Näissä tapauksissa voit välttää tarjouskilpailun muiden potentiaalisten ostajien kanssa. Meille ensiarvoisen tärkeää on tarjota ammattitaitoista palvelua luotettavasti. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäseniä, joka näkyy ammattitaitoina kaikessa tekemisessä. Otathan siis rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan tarkemmin palveluistamme ostajalle.

 

Ostaja maksaa välityspalkkion

 

Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja. Välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on alkaen 3,72 % velattomasta kauppahinnasta. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin ostotoimeksiannon erityispiirteet huomioiden. Hinta sisältää alv. 24 %.

 

 

Kysyttävää palveluistamme ostajalle? Ota yhteyttä niin autamme mielellämme!

Kiinteistönvälitys Ruka. Tunnemme Rukan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Rukalla. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ruka. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Rukalla. LKV Ruka välittää mökit Rukalla. Kiinteistönvälitys Salla. Tunnemme Sallan mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Sallassa. Luotettava kiinteistönvälittäjä Salla. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Sallassa. LKV Salla välittää mökit Sallassa. Kiinteistönvälitys Syötä. Tunnemme Syötteen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Syötteellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Syöte. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Syötteellä. LKV Syöte välittää mökit Syötteellä.Kiinteistönvälitys Levi. Tunnemme Levin mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Levillä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Levi. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Levillä. LKV Levi välittää mökit Levillä. Kiinteistönvälitys Ylläs. Tunnemme Ylläksen mökit, tontit ja uudiskohteet. Kiinteistönvälittäjä Ylläksellä. Luotettava kiinteistönvälittäjä Ylläs. Kuuru LKV tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä Ylläksellä. LKV Ylläs välittää mökit Ylläksellä. 

 

Oletko myymässä loma-asuntoa tai etsitkö omaa unelmien lomanviettopaikkaa?

Ota yhteyttä ja kerromme miten voimme auttaa juuri sinua. 

Olemme erikoistuneet loma-asuntojen, uudiskohteiden ja tonttien myyntiin tuntureissa. 

Yhteydenotto.Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää miten me voisimme auttaa juuri sinua! Yhteydenotto onnistuu lomakkeella helposti.

Ruka logo
Drop logo
Familon logo
Syöte logo
Pentik logo
Liitto logo
Asiakastieto logo
SKVL logo

© 2023 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.