Ostajalle

Palvelumme ostajalle

Ostajalle

Onko sinulla haave omasta loma-asunnosta tai asunnosta tunturissa? Mietitkö palveluita ostajalle?

Me Kuuru LKV:llä emme halua, että haaveesi jäävät vain haaveiksi. Me tunnemme tunturit ja osaamme auttaa sinua kartoittamaan haaveesi ja toiveesi sekä kertoa myös alueista tarkemmin. Olemme mielellämme auttamassa haaveesi toteuttamisessa. Ostotoimeksiannon avulla sopivan kohteen löytäminen tunturista on ostajalle helppoa ja vaivatonta. Ostajana määrittelet sijainnin, hinnan, koon ja muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia, tämän jälkeen me etsimme toiveidesi mukaisen loma-asunnon tai asunnon puolestasi.

Ostotoimeksiannon avulla autamme sinua löytämään kohteen, joka ei välttämättä ole edes parhaillaan myynnissä. Tuntureilla on paljon kohteita ns. hiljaisessa myynnissä, jolloin omistajat vasta harkitsevat myyntiä. Näissä tapauksissa kohde voi löytyä juuri etsintäsi perusteella. Voi olla, että omistaja ei ole välttämättä edes harkinnut kohteen myymistä ennen kuin hän on saanut asunnostaan tarjouksen. Näissä tapauksissa voit välttää tarjouskilpailun muiden potentiaalisten ostajien kanssa. Otathan siis rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan tarkemmin palveluistamme ostajalle.

Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja. Välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on alkaen 3,72 % velattomasta kauppahinnasta. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin ostotoimeksiannon erityispiirteet huomioiden. Hinta sisältää alv. 24 %.

Soita meille jo tänään niin tehdään unelmistasi totta!

 

Antti Suhonen +358 40 753 5050

Maritta Suhonen +358 40 511 6221

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, ostotoimeksianto ruka, ostotoimeksianto syöte, ostotoimeksianto

Yhteistyökumppanimme:

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11

90630 Oulu

040 753 5050

Y-TUNNUS: 3219018-7

KUURU LKV Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare

Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

Verkkolaskutusosoite:

003732190187

Operaattori:

Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus: DABAFIHH