Kuuru LKV Julia Tapaninaho esittely

PIRITTA KÄRÄVÄ


Loma-asuntomyyjä, AKA, Osakas
YLLÄS & LEVI

+358 40 033 0003

piritta@kuurulkv.fi

Kuuru LKV Julia

Piritta on iloinen, innostava ja tehokas kiinteistöalan ammattilainen ja hän tarjoaa asiakkailleen ystävällisen ja asiantuntevan palvelukokemuksen.

 

Piritta vastaa Kuuru LKV:n Ylläksen ja Levin alueiden loma-asuntokaupoista. Hänellä on jo 20 vuoden kokemus kiinteistöalan asiantuntijatehtävistä ja Piritta vie asiat luotettavasti loppuun saakka. Piritta muutti perheensä kanssa Ylläksen Äkäslompoloon vuonna 2017 ja paikallisena hän osaa kertoa suositeltavat palveluntarjoajat ja myös parhaat retkeilyvinkit.

 

Vapaa-aikanaan Piritta viettää aikaansa perheensä kanssa ja retkeillen luonnossa. Kesällä lempiharrastuksia ovat suunnistus ja polkujuoksu, talvella rakkain harrastus on maastohiihto.

Avainsanat: ruka mökit, lomamökit ruka, lkv ruka, kiinteistönvälitys ruka, syöte mökit, kiinteistönvälitys syöte, ruka kiinteistönvälittäjä, ruka lkv, syöte kiinteistönvälittäjä, myytävät mökit ruka, kiinteistönvälittäjä ruka, kiinteistönvälittäjä syöte

Yhteistyökumppanimme:

Rukan toimisto

Kauppakeskus Kumpare
Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

 

KUURU LKV Oy

Kointähdenkuja 11
90630 Oulu

 

 

Kuuru LKV, LKV Levi, LKV Syöte, LKV Ylläs, LKV Ruka, Kiinteistönvälitys Ruka, Ruka LKV, Kiinteistönvälitys Ylläs, Ylläs LKV, Kiinteistönvälitys Levi, Levi LKV, Kiinteistönvälitys Syöte, Syöte LKV, Välittäjä mökki, Myydään mökki, Ostetaan mökki, LKV Oulu, Kiinteistönvälittäjä Oulu, Ostetaan, Myydään

© 2022 Kuuru LKV Oy (3219018-7). Kaikki oikeudet pidetään. Rekisteri ja tietosuojaseloste.